>Andra dagen på inskolningen

>

Det går så bra för Tuva så. Inga problem. Direkt när vi kom dit sprang hon iväg och lekte med de andra barnen som lekte pizzeria i sandlådan (Tuva smakade så klart på "pizzorna" också…). Hon sprang runt med de andra barnen hela tiden utan att ha en tanke på att tänka på vad mamman höll på med, så jag satt och drack kaffe på en parkbänk och tittade på. Fruktstunden gick hur fint som helst också. Så klart, hon älskar ju banan. Och äpple också visst, det måste hon ha börjat med, typ, idag.

Det blev dock vilda protester när vi skulle gå in och leka lite, Tuva ville vara kvar i sandlådan och riva de äldre pojkarnas slott! Men så fort vi kom in och tvättade händerna så var det bortglömt. Tuva ville inte rita, utan sitta och läsa en bok, och det gick så klart bra. Sen blev det sångstund innan det blev matdags. Tuva åt viserligen inte mer än några gurkbitar och en macka, men hon var ju så trött! Och så var det potatis och fisk. Kanske inte hennes favvo direkt… Ska det vara fisk så ska det vara rödspätta.

Sen var det dags att dra oss hemmåt, Tuvisen slocknade ungefär samtidigt som jag la henne i vagnen (hon vaknade 04.40 imorse så det var ju inte så konstigt). Imorgon ska vi vara kvar och sova också.

Min duktiga stora tjej, jag blir så stolt.

Var har hon fått sin självsäkerhet och självständighet från? Tuva har alltid var sådan så jag tror inte att det är något som vi påverkat henne till att bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *