Allt inom räckhåll, nästan.

Jag tänkte precis skriva ett inlägg att det är bra att ha allt inom räckhåll när man sätter sig i soffan för att ge liten mat, jag har dator, nya trådlösa magic mouse till datorn, vatten, kaffe, kakor, nappar, tvdosa och spyhandduk (syns ej i bild). Iphonen har jag ju i handen också. Men precis då ringer hemtelefonen… Tror ni den är i närheten då?


– Posted using BlogPress from my iPhone

2 thoughts on “Allt inom räckhåll, nästan.

  1. Neeeeeeeeeeeeein.
    Haha, jag hade liksom en liten väska som jag flyttade med mig under amningstiden.
    Det var allt från amningsinlägg, spyhanddukar, näsdukar, cerat, mobil, hemtelefon, fjärrkontroller, vatten, nappar…. :).

    Molnsparkdräkten var übersöt – köööp :).

    KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *