”Åh, pappa! Nu blev jag jätte glad!”

När Simon kom hem från Amsterdam så hade han inte bara paket till mig, utan till våran lilla stjärna också.

Och gissa om det var någon som blev glad! ”Åh, pappa! Nu blev jag JÄTTE glad!” utbrister hon när hon öppnat paketen. Pappan hennes blev nästan lite tårögd. Fast han kanske blev det redan innan, då det var ett varmt välkomnande hem av en liten tjej som saknat sin pappa!

Detta var det som låg i paketet:

Starsong och Pinkiepie.

Sedan tidigare så har hon två stycken lite större My Little Pony som hon fick av Annelie i födelsedagspresent, men som inte blivit så använda förrens nu. Senaste dagarna har det vart mycket lek med My Little Ponys och prinsessor hemma. Mysigt tycker jag som var fullständigt besatt av My Little Ponys och hade en hel stor låda med ponys och alla möjliga sorters hus (Paradiset var ju störst, FYRA hus och en POOL!) när jag var liten. Jag fick till och med vårat dagbarn (mamma var dagmamma) Fredrik att leka med dem (och till och med köpa egna, men det fick jag inte säga till någon, någonsin! Så sorry Fredrik om du mot all förmodan skulle läsa detta… Men du sa ju inget om att skriva… ;-) ).

Nope, nu är lunchen slut.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *