2 timmar på skidor!

Ja, ni läste rätt. I ungefär 2 timmar var jag ute och skidade. :-) Dock med en paus i mitten, dvs hos mamma och pappa… Jag drack en kopp kaffe och klädde av mig lite kläder. Trots att det var -20 så var jag SVETTIG. Haha!

Men så härligt det är att vara ute och åka. Imorn blir det samma tur igen!

Bevis.

Annars har dagen bestått av födelsedagsfirande (Grattis älskling!) och sen åkte jag och Tuvisen till mamma och pappa och hängde där fram tills Tuvisen var dödstrött eftersom hon inte sovit idag (!!!) vid 19.00. Behöver jag nämna att hon slocknade direkt? Trots att Simon och hans kompisar som haft ”tipslördag” här hemma var (är) kvar.

Och just det, hemma hos mamma och pappa fick vi världens godaste mat. Åhhhhhh SÅ gott. Inbakad fläskfile med champinjoner… Mums. Och åter mums. Tuva som ätit godis och chips precis innan maten (och bara någon timme tidigare smällt i sig massa tårta) åt hur mycket som helst hon med. Tack mamma! ♥

Det är så mysigt att hänga hos mamma och pappa med stora familjen. ♥ Det gör mig glad och harmonisk. De måste verkligen ha lyckats med något när 10 av 10 barn är totalt familje/hemmakära. :-)

Jag är glad.

One thought on “2 timmar på skidor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *