>2-årsdagen i bilder!

>

Jag vet att det kan finnas en del som är intresserade av att se lite bilder från Tuvas födelsedag (Farmor och Faster tex) så här kommer Tuvas födelsedag i bilder!

Det var två spända föräldrar som ställde klockan på 05.50 för att vara säkra på att hinna upp innan lillan skulle vakna av sig själv… Och vi smyger upp det tystaste vi kan och packar ihop paketet och går in och sjunger… Men vad händer? Jo ingenting! Tuva sussar gott vidare. SÅ vi sjunger en gång till och då grymtar hon lite besvärat och vänder sig med tyggen till… Hahaha! Så det blev till att väcka solstrålen och visa att vi kom med paket. Och då blev det fart minsann!

En glad Tuva kom upp och hittade alla balonger som mamman kämpat med dagen innan. Kul! Sen ville hon ha "meja paket!"… Hihi!

En av presenterna hon fick var mattan som skymtas på höger bilden, en "hoppahagematta" och den har det hoppats på vill jag lova.

Men favoriten på morgonen var den gula Fischer Price bussen! Den var uppskattad. Alla gubbarna som bor i Fischer Price huset fick åka med. Fifi och hennes kompisar, Makkapakka och gänget, Barbapapa och Barbamama och så klart Fischer price gubbarna.

Innan vi skulle gå till dagis så fick Tuvisen ta en liten stöd-vila. Hon är ju inte direkt van att bli väckt om man säger så… (Går man upp innan 06 varje morgon så behövs det ju liksom inte…).

När vi kom hem så blev det tårt-bak-dags! Tuva var jätte duktig och hjälpte till. När jag frågade henne för ett tag sedan vad hon ville ha på tårtan när hon fyllde år så sa hon "Godis!" (jag har frågat henne flera gånger efter det också och fått samma svar varje gång…) och så fick det bli. Och hon blev nöjd med resultatet tror jag.

Det var lite svårt att blåsa ut ljusen på tårtan… Så morbror Ville ryckte in och blåste. Tuva blev glad och klappade händerna för att Ville var så duktig!

Fifi-huset har nu fått byta namn till Party-huset. För jäklar vilket röj det var därinne! Flurran kan ju slänga sig i väggen. Hehe! På bilderna så är det Tuva och kusin Kevin som härjar. Sötnosarna!

Söta lilla Minna som Tuvas tre dockor är döpta efter (ja, alla heter Minna) var också och grattade.

Tack igen för alla fina presenter också!

Det kommer komma ett litet present-inlägg också, men det blir senare. Vill ju visa hur fint hon leker med sina nya presenter.

Men favoriterna måste nog ändå vara cykeln (Farmor och Farfar), barnvagnen (Mormor och Morfar) och Fischer Price bussen (Mamma och Pappa).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *