12 km, cirkus och en ny matta

Vet ni vad jag har vart duktig, jag snörade på mig skidorna och tog mig runt skidspåret i fjällnora på 12 km tillsammans med pappa och lillebror Philip. Tjoho! Precis vad jag behövde, att bli trött i kroppen för fysiskansträngning och inte för sömnbrist och tålamodsprövningar. ;-)

Igår var det däremot en sån där tålamodsprövning som jag gav mig in på helt på eget bevåg. Jag tog lilla bilen och båda barnen för att åka in och köpa ny matta, storhandla på apoteket och göra en veckohandling på Coop. DET var en cirkus! Haha! Som tur var så hörde storasyster av sig innan och frågade om hon fick följa med och handla. Så en proppfull liten fårrrd styrde hemåt från stan med ett stopp hos mamma och pappa med en garnleverans.

Sen var jag trött. Lite extra trött blev jag också när jag upptäckte att fina mattan var lite mindre än jag trott och glider runt här på golvet eftersom den inte kan ligga lite under soffan. Hmmm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *