1-årskontrollen och playdate

Dagen idag har bestått av 1-årskontroll. Siffrorna blev 12 290 g, 78,5 cm och 50-någonting i huvudmått, han har planat ut lite i viktökningen, vilket inte är så konstigt eftersom det stillasittande bebismonstret inte är så stillasittande längre. Han fick även ett ok i rumpan, dock ej bokstavligen. Nya BVC kändes hur bra som helst också. Skönt. :-)

Efter BVC-besöket så brände lilla fårrrden iväg till Svartbäcken för playdate, fika och massa prat. Mycket härligt och perfekt sysselsättning en sån här regnig dag.


Kidsen bråkar om samma leksaker. Tänk att precis samma saker är mest eftertraktat hos en flicka i 4,5-års åldern och en 1-årig pojke. ;-)

3 thoughts on “1-årskontrollen och playdate

 1. Haha, vad underbart. Leker dom bra ihop annars? Min flicka är 4 och ska ha en liten flicka till runt jul, så blir (nästan) samma åldersskillnad. :)

  Går dina barn på förskola, vad tycker du om ipads på förskolan? Kommentera gärna på vår blogg!

  • Njae, men de kan roa varandra. :-) Jag tycker att det är bra ålderskillnad som vi har då ena är lite äldre, så mycket lättare hemma och Tuva är faktiskt till hjälp många gånger. Spännande med en bebis!

   Japp, storasyster går och lillebror börjar efter jul. Jag tycker att ipads är toppen när de används i lärosyfte. Att sitta och spela meningslösa spel på den kan vi göra hemma… ;-)

   Jag ska kika in er blogg så snart tillfälle ges.

 2. Stor kille :) Som Charlie när han var ett! På 18-månaderskontrollen för ett par månader sedan hade han nästan inte gått upp nåt, men han rör sig hela tiden och har inte tid till att äta så det var ganska väntat :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *