Hyllan på plats!

Idag fick vi upp Tuvas rosa hylla, och det blev ju riktigt bra! Jag valde att sätta den ”rätt”, trots att jag tänkte sätta den uppochner först.

_MG_6311 _MG_6313 _MG_6314Jag är grymt nöjd! Där får favoritböckerna stå. Och på översta hyllan står mina favoritböcker, Jonna Björnstjernas ”Godistrollet”, ”Monstret i skogen” och ”Djupsjöns hemlighet” (åhhh så jag önskar att vi kunde få tag på ”Fru Skräck” också, men den verkar slutsåld… :-( ).

Annars idag så har vi haft en riktigt bra dag. Barnens farmor och farfar har vart här, och först så spenderade vi 2,5 timme på Ikea och sen åkte vi hem och fikade, fixade (satte upp Tuvas hylla och en lampa i köket som vi väntat på i över 3 år bland annat…) och umgicks. Riktigt mysigt! Barnen hade längtat efter farmor och farfar också, även fast Isak blev lite besviken över att farfar inte kom körandes i traktorn. ;-)

_MG_6312Tuva fick en ny kudde på Ikea, hon älskar ju regnbågsfärgat. Hon har frågat mig flera gånger om vi inte skulle kunna lacka om min bil i regnbågsfärger och ha guldhjul på. Det vore något att köra runt i det. :-)

 

One thought on “Hyllan på plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *