Mintgrönt var det ja

Jag har ju som sagt blivit lite besatt i mintgrönt, och tre nya plagg har flyttat in i min garderob.

Byxorna var jag på jakt efter när jag och älsklingen var på stan men då fanns de inte i min storlek, så jag var tvungen att ta mig till Cubus i Boland city i veckan och där fanns de i alla storlekar! 199:- kostar dem, ett riktigt kap. :-)

Klänningen från Monki fyndade jag på rean för 60:- under min shoppingdag med älsklingen. :-) Den är dock inte så pastelligt klart mintgrön utan lite dovare.

Tröjan kommer också från Cubus och kostade 199:- precis som byxorna och den hittade jag också under shoppingdagen jag fick av Simon i julklapp.

Nope, nu ska jag försöka fixa mig i ordning, sen ska vi (jag, Isak och bigsis. Kanske Tuva… Men förhoppningsvis kan hon bygga med sin pappa istället.) handla och köpa ny matta. :-)

Ciao!

 

2 thoughts on “Mintgrönt var det ja

  1. Åh så snyggt med mintgrönt! Jag var faktiskt in och spanade på den där tröjan och en i samma stuk fast kortärmad nu i veckan. Grattis till köpet:-)

    Ha en skön kväll!

  2. Åh mintgrönt, jag vill också ha:) Tack så mycket, känns kul med bebisen i magen, men lite ovant att magen växer:) Hoppas att ni alla mår bra!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *