SMÖF

I helgen så var det ett besök till Söderbärke och ”SMÖF” (Söderbärke MicroÖlFestival) som stod på schemat. Mycket trevligt! Och kul att komma upp till Söderbärke, det var ett tag sedan vi var där nu. Men det har ju vart mycket med ridskola, köksbyggnationer och dyligt.

Själva ölfestivalen var väl ok. Hade det inte vart så sjuuuuuuukt mycket folk så hade det vart toppen. Men det var otroligt långa köer för att få sig en liten provsmakning, och då blir det ju så segt. Och det fanns ingenstans att sitta. Så efter ett litet tag och några välförtjänade provsmakningar så gick vi hem till Simons syster och drack vin och åt urgod middag. Är det normalt att vara mätt i flera dagar efter? Haha!

Isak och Tuva fick mycket qualitytime med farmor och farfar, men ändå så ville de inte åka hem och det var många tårar i bilen hem. ♥

IMG_7676På lördagkvällen var det ölfestival och på söndagförmiddag blev det en tur med hästarna i skogen. Tuva blev överlycklig över att först få rida barbacka på Gizmo och sen få rida på hennes första hästförälskelse Ida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *