Regnbågscupcakes och racerkorvar

Till Isaks kalas så bjöd vi bland annat på regnbågscupcakes och racerkorvar.

IMG_7677Regnbågscupcakesen var definitivt effektfulla (tycker jag, haha!). Jag hittade receptet här, och sen köpte jag frosting som man vispar ihop med mjölk som jag hade på, och toppade med färgglatt strössel. Själva frostingen vart lite intetsägande kanske, smakade som en kladdig maräng typ. Så om jag gör det igen så ska jag smaksätta den med något eller använda mig av vitchokladfluff (det tag ju dock lite tid att göra eftersom det ska värmas, smältas och sen kylas ner riktigt kallt). Konsistensen blev dock super bra, så egentligen kanske det mest hade behövts någon smak. Snygga blev de iallafall, eller vad säger ni? //Hon som gillar karamellfärg

(Minns ni Tuvas ”MyLittlePonyCupcakes”?)

Men innan fikabordet dukades upp så serverades det racerbilskorvar som jag hittade inspiration till på instagram.

IMG_7545De var faktiskt svårare än jag trodde på att få dem snygga och hjulen att sitta fast. Haha! Egentligen ska det vara majs i mitten på hjulen (längst ut på tandpetaren som höll dem fast) men de var ju OMÖJLIGA att få dit.

Annars på fikabordet så var det mashmallowspops, ett glasståg och annat gott. Men de fastnade bara på bild i systemkameran och dem kan jag fortfarande inte ladda in i min dator… Buhuhuhuhu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *