Prinsesskalas på berget

Idag hade alltså Tuva bjudit in sina kompisar från förskolan (vi valde att bara bjuda tjejerna i hennes grupp, de blev ändå 10 stycken tjejer födda -08, och det räckte bra för oss… ;-) ) på ”Prinsesskalas”. Först tänkte hon ha tema ”Frost” men sen kom hon ju på att alla inte kunde vara samma som hon tänkt, så då fick det bli prinsesstema istället och Tuva var blåklädd med en snedfläta precis som Anna i Frost. :-)

Så vi grillade korv och fikade i sommarvärmen, sen blev det lite lek innan det blev skattjakt (jag tänkte att det tar väl ca 20 min för dem att hitta, men de klarade av den på typ 4 minuter…) och så avslutade vi med lite lekar likt ”Under hökens vingar”. Jag tror nog att alla var mycket nöjda!

Innan var jag lite fundersam på om vi satt lite kort tid, bara två timmar, men jag kan konstatera att det räckte mer än väl. Och så kan jag konstatera att all förskolepersonal gör ett GRYMT jobb! Vi var två vuxna på 10 tjejer, och en vanlig förskoledag är det över 10 pojkar också, på 2,5 personal…

IMG_7505

Elsa-Tuva! Manteln sydde vi av en gammal klänning och kronan pysslade hon ihop alldeles själv. :-)

IMG_7507

Sten, sax och påse med pappa i väntan på kompisarna…. :-)IMG_7519

Egentligen ville hon ha en blå prinsesstårta, men jag löste det så här istället. En gräddmarängtårta med bär och snö/is-strössel! Den gick åt… :-)

(Självklart fotade jag mycket mer, men lägger ju inte upp bilder på andras barn här.)

Sen kom ju även Tuvas farmor och farfar hit, och det var en mycket nöjd och förväntansfull (inför morgondagen!) tjej som slocknade som en stock här kramades sin nya lilla gosedjurs chichiuaua. :-)

Tänk! Imorgon blir hon 6-år!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *