Landbadet i Alunda

Idag var vi lite sugna på utflykt i lilla familjen, och i den här värmen så finns det ju inte så mycket mer att göra än att åka och testa någon ny badplats. Jag hade sett en tjej på instagram som var i Alunda och badande vid deras ”landbad” och det såg fint ut så vi tänkte att vi testar det.

Och det var ju en bra idé! SÅ bra! Tre stycken pooler, en för mini-minis, typ 20-30 cm djupt (men Tuva och Isak gillade den med) en för mellan stora barn (Isak bottnade på det lite grundare och Tuva bottnade utan problem i hela, och sen en vanlig bassäng. Varmt i vattnet och inte så mycket folk alls. HATAR att bada och trängas bland mycket folk så det var ju toppen! Allt var fräscht och det var jätte fina omklädningsrum, duschar och toaletter.

Vi hade en toppen dag!

_MG_8447

Vi körde förbi stan och Coop på vägen ut, och köpte med matsäck. Sallad som man får plocka själv, det var en hit tyckte barnen!
_MG_8454

I mellanbassängen. Tuva övade massvis på att simma hela dagen och gjorde såna framsteg! Kul!

_MG_8462Min fina tjej! Hon var på strålande humör ända tills vi skulle hem (hon ville bada mer) så härligt! Länge sen nu hon var på sånt humör. ♥

_MG_8468Isak i minsta poolen.
_MG_8481

En badvakt. ;-)

_MG_8482

GALNA barn! Isak hamnar under vattnet när han hoppar med simringen, men det bekommer honom inte ett dugg… Därav att det behövs en badvakt inom väldigt nära avstånd //nervös mamma._MG_8491

Galna barn och ny badvakt. ;-)

_MG_8509

Isak lärde sig simma bra med simringen också nu. Annars har han ju total vägrat alla former av hjälpmedel så det är kul att han godtar simringen nu._MG_8517J-j-j-a, j-j-j-ill b-b-b-ada m-m-mera.

 

2 thoughts on “Landbadet i Alunda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *