Inte riktigt som planerat kanske…

Eftersom det inte vart något vidare sommarväder så har jag funderat lite på vad vi skulle göra den här veckan (jag och Simon går ju lite omlott med semestern för att barnen ska få vara lediga längre, så jag är ledig nu två veckor själv med dem) och jag tänkte att åka in till stan vore ju mysigt!

Så det var planen för idag, dock så visade det sig att bussen gick sjukt dåligt (en ynka gång i timmen) samt att vädret såg lika ostabilt ut som igår, så vi tog bilen till Gränby C för en testtur och se om det skulle funka att åka in till stan själv med dem.

Och om vi säger så här, det kommer INTE att bli någon stadsrunda själv med båda kidsen. 

En och en tror jag att det skulle funka hur bra som helst, men de är inne i någon 6-årstrots och 2-årstrots och så triggar de igång varandra och far runt. Och bråkar! Gah.

20140624-211326-76406317.jpg
Vi hade det mysigt på BK iallafall! Och efter det så hade jag lovat dem att köpa Frozen yogurt, det finns ju ett ställe där på Gränby C där man kan välja massa olika tillbehör. Dock sjukt bortkastade pengar! 102 (HUNDRATVÅ!!) betalade jag för våra tre glassar, sen ville inte Isak äta (trött troligtvis) och Tuva tyckte att glassen var äcklig.

Och eftersom Isak for runt så hann inte jag äta min glass heller, speciellt inte när Isak avslutade Gränby-rundan med att springa (ifrån mig…) och snubbla och ramla med huvudet RAKT IN i en av stenpelarna där utanför. På kanten! Världens bula har han nu i pannan, och han klagar på huvudvärk. Stackars liten. Det gör ont i mig bara att se den där bulan.

Var tvungen att ringa 1177 när jag kom hem för att jag blev orolig för hjärnskakning. Det man skulle vara uppmärksam var på om han var förvirrad (har han någonsin vart oförvirrad?!), dålig balans (eh? balans är ju inte hans starka sida normalt sett heller, han ser ju helt misshandlad ut barnet för alla skrubbsår, bulor och blåmärken!) och kräktes (Puh, något man kan gå efter iallafall). Men han piggnade på sig under kvällen, så det var nog ingen fara.

Fast på ett sätt känner jag också efter den här dagen att vi måste öva på sånt här, jag vill inte känna mig låst när jag är hemma själv med båda och det BORDE ju gå tycker jag. Inte springa i 17 affärer, men kanske en, äta lunch och gå runt lite. Vi har ju blivit lite bekväma och helst åkt iväg själva utan barn (och så är den andra hemma med barnen) när vi ska göra något (inte så konstigt det heller), men det vore kanske lite bra för dem att hänga med lite mer och lära sig hur man beter sig. ;-)

One thought on “Inte riktigt som planerat kanske…

  1. Av precis den anledningen åker jag typ aldrig själv med barnen.. Ett besök på Gränby C blir det ju nästan varje helg, men om jag måste ha med barnen (vilket jag måste om Micke jobbar) så tar jag med mamma också.. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *