Då kör vi!

I’m back!

Så där ja, efter en på pricken 2 månader lång bloggpaus så känner jag att jag är med på banan igen.

Riktigt härlig känsla, för jag är känner inte alls igen mig själv när jag bara blir trött och orkeslös. Att sambon har vart hemma nu och inte vart iväg på en massa resor under de senaste veckorna gör ju också sitt till. Klart det blir lite slitigt att vara hemma själv större delen av tiden… Men, men! Nu ska vi inte gå in på det, utan nu fokuserar vi framåt!

Och ja, det där med att kickstarta med en ny design har ju gått åt pöttis. Men, ärsch, jag fick prestatiosnångest och la ner det. ;-) Det får vara så här tills jag kommer på hur jag vill att det ska se ut.

Jag bjussar på en dålig bild på en ny tröja från h&m som jag invigt idag. Bloggstarten till ära! ;-)

IMG_3928.JPGTyvärr hinner jag inte med att skriva mer nu, men vi hörs snart igen. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *