Bra dag och skit kväll

Först ut idag var det jobb, sen fullt ös ut för att hämta barn, hem och hämta paket och sen vidare på kalas. Inte så dumt med tanke på att jag och barnen lyckades hänga kvar så vi hann med två sittningar på kalaset och dessutom få middag däremellan. Isak vill åka ”friiiiitt!” (Britt, haha!) igen på vägen hem.

Mycket mysig eftermiddag! Men när vi kom han hade proppen gått hemma, den har bara gått 24542256 gånger senaste dagarna. Så jag ringde i panik till Simon som var sen från jobbet, så fick jag byta propp (proppskåpet sitter ute, bakom ett uthus i ett buskage) medans två kids satt och bråkade/grät/slogs/illvrålade i badet med ca 1 cm kallt vatten… Hej stressad mamma.

Vattenpumpen kom dock inte igång, och då måste man in längst in i mörka, trånga grunden för att starta om den. Jag har ALDRIG vart där. Så jag fick panikringa efter världens bästa Boman som kom hit och fixade, samt hittade felet varför proppen går hela tiden.

Ibland så kan man helt plötsligt längta tillbaka in till den där lägenheten i stan…

Så fort vattnet kommit igång, barnen blivit badade och pappan till slut kommit hem så var det en mamma med magsår som gav sig ut på en 16 km lång rullskidestur, hade hoppats på längre, men solen gick ju ner…

20140807-224838-82118544.jpg
Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen då det står en massa roligheter på schemat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *