Blogg to the paus

Känns stort att ta en bloggpaus, för jag har ändå bloggat sen 2005 utan att ha en uttalad sådan. Men jag har funderat en längre tid på det då jag inte orkat riktigt. Jag vill ju ändå kunna skriva 1-3 inlägg om dagen om det ska vara något, annars blir det ju så hattigt.

Jag vet inte alls hur länge bloggpausen blir. Kanske för alltid? Kanske i två dagar innan jag kommer på att jag saknar det för mycket?

Just nu orkar jag inte, och hinner lite. Samt att nya uppgifter på jobbet tar mycket tankeverksamhet och när jag väl kommit hem, barnen somnat och jag kanske får lite lugn och ro så blir jag bara stressad av tanken på att ta upp datorn… Det är mycket som snurrar i lilla hjärnan nu. Inte bara jobb heller. Och när man känner att man till och med ligger efter i sina tankar så är det en del man ska hinna gå igenom. Haha!

Ärsch, jag ska inte gå in på det nå mer ingående.

Ville bara säga att vi ses, ha det fint så länge!

(Saknar ni mig så finns jag ju på instagram, @sarasliv, någon sådan paus finns inte inplanerad ;-) )

 

2 thoughts on “Blogg to the paus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *