Back from Rhodos!

Nämen, helt plötsligt så hamnade bloggen på lägsta prio igen. Jag hade lite väl mycket för mig veckorna innan flyget skulle gå mot Rhodos v25. Nu hoppas jag dock på att det blir en lugn nervarvning innan jag går på den riktiga semestern om tre veckor.

Men ja, jag orkar inte riktigt gå in på hela resan nu, men vi har alltså vart på Rhodos med Simons familj för att fira att farfarn fyllde hela 60 år! Jätte mysigt, härligt och otroligt välbehövligt för hela lilla familjen. Vi bodde på ett stoooort hotell som hette Sunwing Kallithea beach (tydligen där någon Sune film spelades in? Måste kanske kika in den nu. Haha!)

Här kommer bara ett litet urplock med bilder från veckan som gått, jag har inte hunnit kika på alla nästan 500 (!!!) bilder ännu.

_MG_0307På väg ner på beachen!

_MG_0298Isaks hår blev extrem lockigt av allt bad. Så sött!

_MG_0249Jag och Tuva älskar att bada i havet! Vattnet var sjuuuuuukt klart.

_MG_0229Badtjej!

_MG_0209Någon var rätt nöjd över sin Dusty… :-)

Sen är det ju det här med mamma. I vardagen så hinner jag inte sakna så mycket, det är liksom när det blir lugnt som sorgen kommer över en. Och lugnt är det ju sällan i mitt liv. Men nu så, när man åker iväg, och hinner fundera. Jag var så många gånger på väg att skicka iväg sms och mms och så kommer man på att det inte går, och hjärtat brister. Jag saknar min mamma något fruktansvärt. När blir det egentligen lättare? Jag vet ju att jag inte får tillbaka henne, så jag vill vara ledsen och sen gå vidare. Men det är otroligt svårt.

På återseende! (Vilket menas snart, hoppas jag.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *