Vecka 25

Jag mår väl rätt lika, förutom de där förbannade sammandragningarna. Igår fick jag en som gjorde så ont så att jag blev helt illamående. Och sen hade jag sammandragningar (som gjorde ont) hela kvällen. Idag har det vart rätt lugnt ändå, har kommit några stycken onda. Men jag tror att det beror på min megastressdag i torsdags. (Mycket på jobbet som skulle bli klart innan semestern, sen stress till dagis, hem och sen tillbaka in till stan för att äta middag med gamla jobbarkompisar). Känner av pytte lite foglossning någongång så där i bland att det hugger till.

Bebisen mår nog dock rätt bra där i. Bökar som tusan ibland. Och igår så kickade hon riktiga sparkar rakt ut, så Tuva kände på magen och blev helt förvånad. Haha! Tuva är ju så söt mot magen, eller lillasyster, också. Hon kramar, klappar och pratar med magen. ♥ Hjärtat smälter. ♥

Förberedelserna står väl rätt lika. Tankarna snurrar, men det har inte hänt så mycket mer än att jag köpte lite nya kläder idag på barnloppisen. Men vi kan ju inte börja göra så mycket än. En byrå skulle ju iofs vara rätt bra om vi kunde fixa, så jag slapp ha bebisgrejerna i min garderob.

3 thoughts on “Vecka 25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *