Up to you

Innan jul så vann jag en bricka från Grafitgrå i en instagramtävling som mysiga butiken Style by Seiler hade, och i förra veckan hade jag äntligen tid att ta mig förbi och hämta ut den.

Mönstret på brickan heter Up to you. ♥

_MG_7003Så här ser det ut nu på hyllan i köket. Brickan gick in precis, och det var ju tur, för den är för fin för att inte stå framme!

När jag var där i deras butik så fick jag hålla hårt i plånboken för att inte gå loss alldeles. De har så mycket fint! Men en skål som jag spanat in från deras instagram (@stylebyseiler) fick följa med hem.

_MG_7006Ni som följer mig på instagram har fått se hur fint mönstret är i skålen, det glömde jag dock bort att fota nu, men här så syns det lite bättre. Skålen är handgjord från Marocko. Tanken är att skålen ska få agera salladskål sen, men eftersom jag inte ville ställa undan den heller så får den agera fruktskål ett tag. :-)

2 thoughts on “Up to you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *