Tuvas rum, lite dekorplast och en enorm förbättring

Inför skolstart så kände jag att jag behövde piffa till Tuvas rum lite grann. Av någon konstig anledning så känns det aldrig till 100% bra… Eller så är det bara jag som tycker om att piffa och möblera om. ;-)

Iallafall, egentligen är det ingen stor förändring. Jag fixade om förvaringen i Isaks rum, så en halv billybokhylla blev över, och då fick den flytta in till Tuva.

Samt att Tuvas skrivbord blivit SÅ slitet (tur att pappa inte la ner för mycket jobb när han målade om det…), glitterlim, färg som inte går bort, repor, you name it. Så jag kom på att jag ju hade lite dekorplast från TGR som stod och skräpade i ett skåp, och det blev ju faktiskt riktigt bra!

Till den riktiga skolstarten nästa år (nu börjar hon ju förskoleklass) så ska vi nog satsa på att köpa ett nytt skrivbord. Det här är så stort och lådorna så tunga att dra ut. Men det får duga tills vidare. :-)

_MG_8398 _MG_8399 _MG_8400 _MG_8403 _MG_8407Pillrigt att få skarven bra, men det gick! Ser ni den? ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *