Träningsupdate

Jag kom ju igång i våras och började springa lite (Hela vintern hade jag iofs gått pw’s, gympat och åkt längdskidor också…) och träna lite mer, sen vid slutet på juni ledsnade jag helt och tappade motivationen så då bestämde jag mig för att njuta av sommaren och den vardagsmotionen man får.

Men sen kom jag igång och åka rullskidor i mitten på juli, och det har ju taggat igång min träningslust igen! Härligt! Så igår var jag ut på en kortis löptur för att känna på hur benen kändes, och de kändes ju faktiskt riktigt starka! Och jag fick bättre tid än innan mitt lilla löpuppehåll. MEN, jag flåsade värre än en flock elefanter och själva kondisen är verkligen inte på topp! SÅ trött borde man ju inte bli på 4 km… Så det är väl bara att nöta på och försöka varva rullskidorna med lite löpning.

På väg ut på löptur…

Slut efter löpturen… Och med fina sopor i bakgrunden. Haha!

Njae, ok, den här bilden hade ju inget med träning att göra… Eller jo, det har den jo. Det är ju min 15-kilos vikt som ligger och tar igen sig lite. ;-)

Känns faktiskt riktigt bra att känna sig peppad på träningen igen! Är ju så förbannat tråkigt att känna att man inte vill. Och jag är inte direkt den som tvingar mig heller… Jag tränar bara för att jag tycker att det är kul, och för att jag vet att jag mår bra av det. Att få en snygg kropp är ungefär 5% av motivationen och inte tillräcklig för att pallra sig iväg om den andra motivationen inte finns där.

Idag blev det en 6,5 km pw, och imorgon kväll är jag sugen på att ta ett pass med rullskidorna om jag känner att jag har orken. Annars är jag också värd en vilodag tycker jag. :-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *