Tränings-update

Det har vart lite svårt att hålla mina tre pass/vecka de senaste två veckorna. Första veckan kände jag mig halvkrasslig i veckan, och sen tog jag mig ändå iväg på ett nästan 3 mil långt skidpass på söndagen. Så det var väl ändå ok…

Nu i veckan var det svårt att komma iväg på grund av en krasslig lillpojk i början av veckan och sen att Simon jobbat sent alla dagar. Men om jag är snäll mot mig själv så skulle jag kunna få till tre träningspass ändå:

  • Tisdag: Hämtade Tuva på dagis med tvillingvagnen. 17 kg tyngd (Isak) i drygt 2,5 km och 17+25 kg tyngder (Isak + Tuva) på hemvägen…
  • Fredag: Ett 2,5 timmars pass på Fyrishov med en 17 kilostyngd (Isak) som var totalt orädd och vägrade all form av flythjälpmedel… Jag har fortfarande träningsvärk i ryggen. ;-)
  • Lördag: 3,11 km i motvind med en 17 kilos tyngd i tvillingvagnen, och sedan en lika lång prommis tillbaka (dock inte i motvind, hade sett fram emot medvind men då blåste det visst inte längre…)

Så det är ju ändå inte så att jag bara legat och latat mig. Träningsveckan som kommer hoppas jag dock på att få till:

1 Pulsgympa eller spinningpass / 1 gympass / 5 km löpning (eller kanske jag nöjer mig med 4 km…)

Och har jag tur så kanske jag kan fixa barnvakt någon timme under helgen så att jag kan åka lite rullisar med. Är väldigt sugen på det, men åker ju helst bara när det är ljust ute.

Nästa vecka är förresten det dags för första gången med min pt, det ska bli sjukt spännande! Hoppas kunna få massa bra träningsinspiration.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *