Trotsunge!

Ojojoj vilken dag! Här hemma har vi varvat supermys med supertrots hela dagen. Isak är frisk (fattar inte varför han inte är ok på förskolan…?) och har härjat på här hemma och vi har tagit tusenmiljarder duster och han har åkt i säng x antal gånger (det enda som funkar för att humöret ska ”brytas”), den här trotsen alltså! OMG. Ska det vara så här nu?!

Tuva trotsade MYCKET. Väldigt mycket. MEN med henne kunde man resonera och prata med. Jag försöker sätta mig på huk med ansiktet i samma höjd som Isak och att han tittar på mig, och pratar så gott jag kan om att man inte får slåss/bitas/tända släcka lampor/spola 1000 gånger/riva sönder saker/kasta ipaden/kasta iphonen/etc…

Men det jag får till svar är antingen ett morrande (då är han ett farligt lejon) eller typ ”Tatto!!” (Traktor… Eh vad nu det hade med saken att göra?).

Nu var jag på väg att skriva ”VAD kan man göra?!” men det vet jag ju. Härda ut, räkna till 10 och ta vara på mysstunderna!

Sen är jag så glad över min stora tjej som hjälper sin mamma så mycket. ♥ Hon läste för Isak ikväll och hon är den enda som kan prata med honom när han är på det där humöret. ♥

Sen hade jag ju bara lust att skratta lite över den här dagen när pappan som är i Tyskland och förväntades hem inatt ringer och berättar att han missade sitt flyg och istället kommer hem imorgon mitt på dagen. GAH! ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *