Tjejlyxdag

Igår hade Tuva tandläkartid mitt på förmiddagen så hon fick hänga med mig medans Isak fick gå på förskolan. Tänderna såg fina ut, en sexårstand har kommit upp och en till har spruckit igenom. Så hade hon inte mindre än TVÅ lösa tänder. Min stora tjej! Tuva har vart orolig för tandläkarbesöket, och jag märkte att hon tyckte att det var riktigt obehagligt när vi var där och ändå skötte hon sig galant. Och sånt ska ju belönas! Så efter så åkte vi till en leksaksaffär, sen åt vi lunch och innan vi åkte och hämtade Isak* så passade vi på att besöka några klädbutiker. ”Tjejlyxdag” kallade vi det och Tuva tyckte att det var den bästa dagen på länge. ♥ Tur att det är två år till nästa tandläkarbesök, för mamman blir ju ruinerad. ;-)

Sen var det gympaavslutning som stod på schemat för hela lilla familjen och efter det så släppte jag bara av kids+pappan för att åka in på någon ”VIP-kväll” på TeamSportia med pappa och några syskon. Hade hoppats på att hitta nya längdskidkläder, men kom bara hem med en mössa till Tuva. :-)

* Isak åt ju lunch och sov på förskolan, så vi hade tid på oss då. Annars tror jag inte att man får ha det ena barnet på förskolan för att åka och shoppa med det andra. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *