Sunkighetsbotten

Haha, tyder det på att man hamnat på botten av sunkigheten när ens sambo klagar på när man använder vissa mjukisar och man gör det ändå? Så pass ofta att sambon till och med köper nya mjukisar och tvingar en att slänga åtminståne ett par av de sunkigaste..?

Dessa har Simon ledsnat på:

Jag kan inte förstå varför..? För de är ju inte alls sunkigare i verkligheten, inte alls… Inte alls helt slappa i midjan efter graviditet och missformade. Nej inte alls… ;-)

Och dessa fick jag byta dem mot:

Okdå, liiiiite bättre var de ju. 

Har jag sagt att jag har ett, eller två egentligen, gamla smeknamn som följer med mig? Mjukbrallan och Mjukis. Passar fortfarande otroligt bra. Haha!

Annars idag har det vart fullt upp, mycket på jobbet och ett möte som gjorde att jag fick köra i illfart till dagis. Men som tur var fick jag ett break mitt på dagen då jag fick luncha på stationen med den hör sötnosen. :-)

Efter dagishämtning så blev det fullrulle hem för att slänga in en ungspankaka och sen var det dags för kalas för bästa pappan/morfarn som hunnit bli 55 år! ♥ Och så hem, städa undan, lägga barn och börja med att göra klart köksprojektet.

Nu är jag trött.

Godnatt!

4 thoughts on “Sunkighetsbotten

  1. Haha, skönt att se att det finns fler! Så fort jag kommer hem slänger jag på mig mjukis- eller pyjamasbrallor. Och mannen är likadan som tur är så här kan ingen klaga ;)

    Men vad gulligt av honom att köpa nya! :)

    • Ja, det var gulligt. :-) Simon har i stort sett aldrig mjukisar… Så jag är verkligen sunkigast i våran familj. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *