Stressigt sportlov

Jag råkade få ett stort (och kul) jobb som ska vara klart NU efter ett kundbesök i måndags. I vanliga fall så brukar jag vilja ha ett par veckor på mig, men nu blev det istället några få dagar.

Dagar då jag haft Tuva på läger, samt skulle kastrera katten. Tänkte att det passar ju bra eftersom det brukar vara lite lugnare på jobbet på sportlovet när många är lediga. Tji fick jag. ;-)

Måndag och tisdag var Tuva på sportlovsläger på ridskolan 10-14, och jag passade på att jobba hemifrån så att det skulle passa. Ons-fre så är det sportlovsläger på en 4H-gård här i stan som står på schemat.

Ska jag berätta hur min dag igår såg ut?

07.30 Lämna Isak på förskolan.

07.45 Hem igen för att hämta Tuva och Sessan.

08.00 Lämna in Sessan hos veterinären.

08.30 Tillbaka till Gunsta för att hämta Tuva och Maja.

08.40 Hämta upp Ville

09.00 Lämna av fyra spralliga kids på läger i Årsta.

09.01 Gasen i botten till jobbet.

10.30 Förskolan ringer och säger att Isak har ont i magen, men de ska låta honom vila och se om han blir bättre så ringer de sen om han blir sämre.

10.31-15.00 Jobbar i panik eftersom jag väntar på samtal både från förskolan samt om Sessan blivit färdig hos veterinären.

15.01 Veterinären ringer och säger att katten är klar.

15.02 Gasen i botten till veterinären.

15.15 1230:- fattigare, men en kastrerad katt rikare.

15.30 Ramlar in på förskolan.

15.45 Hemma.

16.15 Tuva kommer hem från lägret.

16.16 Tre stycken krashar i soffan och skrattar åt en vinglig missnöjd katt i en liten dress.

img_8990

Nä, hon uppskattade inte mitt försök till kattbody för att slippa tratten. Hon kan nog inte riktigt förstå att hon måste ha något av dem och att inget inte är något alternativ. Efter två kasserade strumpor så tog vi till slut ett leggings-ben.

Idag har vi snackat stressnivå på en heeeeeelt annan nivå dock. Gah. Orkar inte ens berätta. Men jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jobbstress är inget mot livsstress. Och kattstress, som jag haft dåligt samvete för lillkattan och oro över att mina speciallösningar inte ska funka.

Nä, nu bryter vi ihop och kommer igen. Imorgon är det ju fredag! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *