Skopunkten och Teamsportia

När Simon kom hem ikväll så tog jag Tuva och brände in till stan för att shoppa skor och för att gå på Team Sportias ”tjejkväll”.

Att släppa in Tuva i en skobutik är ungefär som att släppa in ett vanligt barn i en godisaffär. Ojojoj, vi hann nog prova igenom alla skor som det fanns något rosa på… ;-) Men hon lyssnade på mina krav (fodrade och ingen snörning) och valde till slut de som jag hade tänkt utan protester. Tjoho! Lillebror fick också matchade, dock utan rosa fast Tuva försökte ”Men mamma, Isak GILLAR JU rosa…”

Dessa ovan var hon också sugen på… Det var ju så fina blommor på!

Sen åkte vi direkt till tjejkvällen på Team Sportia och spanade lite, det bjöds på snittar, bubbel (=cider ;-) ), goodiebag och 20% rabatt. Jag hade dock lite otur med storlekarna och hittade inget av det jag ville ha… Och så var det väldigt mycket folk och jag gillar ju inte att trängas + att Tuvas tålamod visst tog slut ungefär när vi klev innanför dörrarna. ;-) (Men jag förstår ju henne, hon lägger ju sig vid 19-snåret i vanliga fall…)Men trevligt ändå! Jag tycker att det är kul med såna event även fast det inte är så speciellt. :-) Jag fick iallafall nya handtag(?) till mina nya stavar att prova ut eftersom jag tycker att de jag fick till var lite stora. Så jag jag fick hem ett par mindre att testa med och sen får jag komma tillbaka med de jag inte vill ha. Det är service det. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *