Sista passet cirkelfys…

Idag var sista passet cirkelfys med Team Sportia. Så tråkigt!!! Det passet är verkligen sjukt jobbigt, men ändå otroligt roligt. Skulle jag få välja en rolig sak att göra under veckan så skulle jag välja det passet framför allt annat. SÅ kul är det.

Hon som har det, Kadri Nuut från pt-form, är otroligt duktig och jag har fått så mycket hjälp från henne för att kunna göra övningar som jag visst gjort fel i 100 år att göra rätt. Dessutom är hon peppande och pushande utan att vara dryg och jobbig. ;-) Jag är ju inte den lättaste att peppa, många gamla fotbollstränare har snarare fått mig att vilja lägga av än att få mig att prestera bättre…

Ärsch då, jag hoppas att det här passet kan komma tillbaka. Sjukt roligt gäng att träna med dessutom ju… Tills dess får jag försöka hitta någon motsvarighet, för efter 10 stycken av detta pass så känner jag ändå att kroppen är på gång nu, och det vore dumt att inte ta vara på det. :-)

Bild 2014-02-13 kl. 22.02Tröttast i världen ska samla kraft för att hoppa in i duschen nu… Har inte ens orkat ta mig dit än… Haha! #superfräsch ;-)

Men i och med dagens pass så har jag klarat av mina tre pass den här veckan, i måndags pulsgympa, igår spinning och idag cirkelfys. Vore ju grymt om jag kunde få till någon form av träning i helgen med bara för att kicka igång träningen ordentligt nu efter alla sjukdomar. Men det får bara bli en bonus då. :-)

2 thoughts on “Sista passet cirkelfys…

  1. Åååå hon har jag haft som PT! Super är hon verkligen! Synd att hon kostar såå mkt, annars skulle jag ha henne kvar!

    • Ja, det är ju dyrt med pt… Är sugen på att ta några pass ändå. Det ger ju så mycket att få lära sig hur man ska träna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *