Rullisar

Efter lite om och men (lyckades köra fel här på byn, mötte dock pappa och lillebror då och hann prata med dem, och sen nr jag körde rätt och spänt på mig rullisarna så upptäckte jag att jag glömt handskarna och det går inte att åka utan…) så tog jag mig iväg ut på en liten runda rullskidor. Jag körde den rundan jag kört mest här ute, men inte kommit iväg på nu under den här våren/sommaren.

Och gissa om det var skoj! Jag förbättrade min tid med 1 minut/km och tog bara en liten vätskepaus på de 8,5 kilometrarna. Förra året kunde jag dessutom tycka att visa bitar var långa och jobbiga, nu sa det nästan bara svisch förbi alla ”delmål” jag satt upp i mitt huvud. Samt att jag kände mig stark! KUL!

Jag känner mig ju alltid så sämst när jag kör med Team Sportia, vilket inte är så konstigt eftersom de andra är så duktiga, så det var kul att få känna sig stark för engångsskull. :-) (Men det kanske ska tilläggas, att även fast jag är långsammast så är alla väldigt snälla och peppande)

Men jag måste ju ta tag i det här nu att komma iväg och köra minst ett, men helst två pass själv också på rullskidor i veckan, samt styrka. Det är ju bara 1,5 månad kvar till alliansloppet!

20140702-205212-75132742.jpg
När jag kom hem så kom det där väntade åskvädret. Tur att jag missade det! Men nu har det dragit över och strömmen är tillbaka. Så nu ska jag ut och gräva guld i grannarnas rabatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *