Rosanapphelvete och mycket väntan

Imorse så ringde jag doktorn för att få tid till Isak. De ringde upp vid 09, och vi fick tid redan klockan 9.30!!! Dock är det ju en liten bit dit, och Tuva satt i nattlinne och hade inte fått i sig frukost och Isak sprang runt i bara blöja och gjorde ”nr 2”.

Men gasen i botten och vi hann dit! 09.29 klev vi innanför dörrarna. Där var dock väntetiden lång, men vi fick träffa en väldigt bra läkarkandidat som gjorde att Isak klarade sitt första läkarbesök utan gråt, skrik och panik! Tjoho! Jag hade förberett Tuva på att han skulle skrika jätte mycket. Eftersom Isak har gått med hostan och snoret så länge så skulle vidare och ta prover. En lång tops som ska långt upp i näsan och vara där i 20 sekunder… Då var lillen inte glad… Fast väntan innan var nog värst. Vi satt på ett golv i 45 min i väntan på vår tur. Fullt med folk och inga saker att roa 2-åringar eller 5-åringar med…

På apoteket sen var det inte särskilt lång kö, men lång väntetid pga av att det var en stackare som skötte hela butiken. Gissa hur många saker som står i nivå för en trotsande/trilskande 2-åring inne på ett apotek. Trehundratusenmiljarder ungefär. ;-)

Sen måste vi in på Ica en sväng och där försvann barnen och jag hittade dem vid utgången.

Och så hade jag lovat ett besök på leksaksaffären… Där ville Tuva ha alla dyra saker och Isak var helt nipprig. Jag har nog aldrig vart så svettig som när jag satt mig i bilen för att till slut styra kosan hem efter att vi kört förbi McDonalds drivein. (Där fick vi också vänta, de hade inte ens hamburgare klara till Happymealen. GAH!!!) Isak hade tok spel för att han ville ha ”ROOOOOOOOSA NAPPEN!!!” som visst är slut i alla affärer som jag kikat i. Jag köpte en gul och en grön, men nej de dög ju inte…

IMG_1442

 

Arg som ett bi över väntan och att rosa nappen var kvar hemma… Men alltså, den där rosa nappen. HELVETE att jag skulle få för mig att köpa en sån. Jag hittar ingen någonstans! De finns inte på några apotek jag kikat, inte på Coop, inte på Ica. GAHHHH!!!

Pojken somnade dock i bilen på väg hem, och har sovit sedans dess… Jaja, sover man inte på natten så… ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *