Qualitytime med min tjej

Då lillen vart sjuk i över två veckor så märks det på Tuva att det blivit lite jobbigt för henne eftersom lillebror är väldigt krävande på mammas (och pappas) uppmärksamhet, så jag tänkte att jag skulle passa på att åka iväg själv med henne en stund idag så vi åkte på en liten shoppingrunda och åt lunch. Super mysigt och det är verkligen kul att göra saker ihop, bara jag och Tuva. Kan inte fatta att hon blivit så stor! ♥

Tuva fick shoppa en ny gympaoutfit eftersom hon vuxit ur sin gamla, och det väldigt rosa och ballerinaaktigt med tyll och benvärmare. :-)

När vi lunchat och shoppat klart så åkte vi och grattade sötaste fyraåringen i stan och åt gott fika, så vi kom hem mätta och belåtna, och även fast det blev bråk och gråt om varför vi tar hand om Isak så mycket så tror jag ändå att hon uppskattade lite egentid med sin mamma.

Det är inte alltid lätt att räcka till… ♥

4 thoughts on “Qualitytime med min tjej

  1. Åh det är så svårt att räcka till överallt och det var ju perfekt att ni fick umgås lite själva också. För oss känns det viktigt och vi försöker göra det här hemma med men det är inte alltid det hinns med.

    Hoppas att nu får vara friska nu.

    Kram Kristin

    • Nej, det är svårt att hinna med i vardagen, men bara det att man är medveten om det tror jag gör stor skillnad. :-) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *