Pyjamansbyxor?

En sak jag ttcker är fint, men som jag har svårt för på mig själv är trenden med ”pyjamasbyxor”. TYcker inte alls att det ser ut som pyjamasbyxor på andra, eller på bilder. Men på mig så känns det bara precis som att jag klivit upp ur sängen (kanske måste sluta sova i pyjamasbyxor helt enkelt ;-) ).

De här är nyinkomma från h&m idag och jag tycker att de är riktigt fina!

hmprod hmprod2Får nog ta mig ta och prova ett par i butik ändå. För satan vad skönt det måste vara att glida runt i mot tajta jeans! Kanske värt att gå runt och känna sig lite nyvaken då. ;-)

5 thoughts on “Pyjamansbyxor?

  1. Skitsnyggt men ovant på sig själv:) jag är mest skeptisk mot resår i midjan….mina volanger volangar sig så mycket mer då:)

    Men du….hur staaaavar du egentligen;)

    Kraaam

    • Haha, ja du! Det kan man ju verkligen undra. Stressad som tusan med att hinna iväg ett blogginlägg på lunchen som jag egentligen inte skulle hinna ha… ;-) Kram!

  2. De där såg ju verkligen ut som pyjamasbyxor! Finns ju de i samma modell som inte ser lika pyjamas-aktiga ut… Det är snyggt på andra, men själv trivs jag inte riktigt i den typen av byxor. Kan ju inte ens ha mjukisar på mig utanför hemmet!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *