Prickigt x 2 och en blivande Top Model.

I veckan fick jag hem ett paket från Ellos med två sommarklänningar till Tuva (+ en till mig och ett par brallor till Isak). Tuva har vuxit ur alla sen förra sommaren så hon behöver faktiskt påfyllning av sommarkläder.

Tuva skulle iallafall prova kläderna direkt när hon fick dem som vanligt och jag bad henne stå still så att jag kunde fota henne.

Och det gick ju bra…

Untitled Untitled2Underbara, söta, spralliga unge!

Klänningen är verkligen jätte fin. Härlig klarröd färg och tunt skönt tyg. Kostar dessutom bara 99:-! Och sen finns det ju alltid rabattkoder hos Ellos, jag fick 20% på hela beställningen. Gillar att den är kortare i fram och längre i bak. Beställde faktiskt en åt mig själv också, de finns ända upp i strl 176! Fast jag tog en blå, och den var lite dovare i tonen och passar faktiskt en vuxen. :-)

Sen fick hon även en gul prickig tunika som även den var luftig och skön, och passar perfekt till leggings nu! 79:- tror jag den kostade.

Untitled3

Gillar att det är ärmar på den gula, så att man inte bränner de fina små axlarna… :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *