Pompdelux

Jag hann göra en liten reabeställning från Pompdelux innan de stängde ner webshopen för att vänta på nyheterna, och detta var det som kom hem till Tuva:

_MG_8601 _MG_8602

Cardiganen som jag hade velat beställa från början, men var slut hade kommit in igen. Och nu fick jag den till 60% rea istället. Tjoho! Så fin med svalorna på ryggen.

_MG_8600Mjukaste nattlinnet! Kan verkligen rekommendera deras nattlinnen. SÅ mjukt!

_MG_8598 _MG_8599Byxor i lite haremsstuk. Mjuka och sköna, tänkte att de skulle vara perfekta att ha i vinter under overall och täckbyxor.

IMG_3250Och så en mörkblå klänning! Den var mycket finare i verkligheten än på bild. Så fin och rejäl! Och så får jag tacka Frost för att Tuva går med att ha blått… Hon passar ju SÅ bra i blått!

Annars idag då? Mest bara jobb… Jobbade undan lite hemifrån på kvällen också. Skönt att ha den möjligheten! Men det drygaste som gör mig snudd på deprimerad är den här sjukt dryga förkylningen. Har fått pumpa kroppen full på ipren för att orka med dagen, och ändå känns det inte som att jag orkar. Fy, helt slut fortfarande.

Nu hoppas jag på mirakel och att jag vaknar pigg som en mört imorgon så att jag kan åka på alliansloppet! Känner jag mig inte ok imorgon så kommer jag inte kunna åka. Idag får jag ont i bröstet och blir helt andfådd av att gå ut till bilen. Inte riktigt läge att åka 32 km rullskidor alltså.

BUUUUUUHUUUUHUUUU!

2 thoughts on “Pompdelux

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *