Polarn O. Pyret – tankar, funderingar och favoriter

Det är mycket tjat om Kidsfashion nu här i bloggen. Men iallafall, en av samarbetsparterna var Polarn O. Pyret, och de hade en liten urgullig visning på catwalken med helt otroligt söta modeller och så fick man se och klämma på kommande vårkollektionen.

Jag är ju som bekant inte så där överförtjust i PO.P. Varför vet jag egentligen inte, kan bero på att det är lite dyrare och att det är så väldigt hypat av vissa. Så då gör sig gammal trots påmind i min hjärna och jag vill vara tvärtemot. Så KAN det vara. Faktiskt.

Iallafall…

Det finns faktiskt vissa grejer som jag verkligen gillar med Polarn, och här är tre favoriter:

polarn

Vindfleecarna älskar jag. Tuva har haft sin i flera år då jag råkade köpa lite stor, och hon kan nog ha den ett år till. Just den här röda ska jag nog slå till på till Isak till våren. Jag bara väntar på att jag ska få någon rabattcheck…

De prickiga jeansen såg jag på catwalken och de fastnade jag verkligen för! Är sugen på de små till Isak, och dessutom finns de i större ”tjejmodell” så kidsen skulle kunna syskonmatcha.

Skaljackan kommer det nog tyvärr inte bli något köp på, jag snålade in och köpte en annan tidigare i vår. Men om den billiga inte håller måttet så… Visst är den här skaljackan urfin?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *