Örhängen

En konstig sak som hänt efter graviditeterna är att mina hål i öronen växer igen hela tiden, och jag verkar vara jätte känslig för att bära örhängen. Jag tror inte att det är så enkelt att jag inte bar örhängen under lång tid, för under högstadiet tex tror jag inte att jag bar örhängen en endaste gång och då växte hålen inte igen (jag tog hål redan innan lekis), men nu så! Har jag inte örhängen på någon dag så får jag pressa igenom det resulterar i örsnibbar som inte mår så där toppen bra, utan att gå in på något närmre om sår-statusar. ;-)

Väldigt konstigt är det i vilket fall, nog för att mycket händer i kroppen under en graviditet, men örsnibbarna räknar man ju lite med att de ska vara detsamma. Fast jag har fakiskt hört om flera andra som blivit ”allergiska” mot örhängen efter graviditet.

Men det är himla tråkigt, för jag har ju några fina örhängen jag vill använda! Och häromdagen så hittade jag några gamla pärlörhängen som gjorde att jag fick upp ögonen för pärlörhängen igen. Mina är dock kanske från innan högstadiet (typ 100 år gamla alltså) och rätt så slitna, och nu ramlade jag över den här sidan där jag såg en massa fina pärlörhängen…

pärlörhänge-300x194Sen har jag nog blivit lite inspirerad av den här tjejen med… :-)

Så nu ska jag vänja upp mina stackars små örsnibbar igen! Jag tror att jag måste vänja dem igen, ha örhängen varje dag och inte helt plötsligt glömma bort det i en vecka (eller två, eller sjutton ;-) ).

Någon mer än jag som fått postgraviditetsrelaterade örsnibbsproblem? ;-)

4 thoughts on “Örhängen

  1. JA! För mig gick det så dåligt i somras att jag fick världens infektion och ena örat svullnade upp till ett elefantöra! :D Visst, har alltid varit känslig men inte såhär! Så nu har jag inte haft örhängen på flera månader. Jättetrist!

    • Ursch vad tråkigt! Mitt blir aldrig så infekterat, det är mer bara i örsnibben precis vid hålet, men drygt ändå när det svider och kliar… :-/

  2. Mina öron har alltid varit så. Man kan inte tro att jag har haft såna däringa uttänjda hål med typ trästolpar igenom men det har jag:P
    Ett tips om du reagerar på örhängen du tycker om är att det finns lösa typ ”silikonöverdrag” till själva pinnarna som man kan köpa. Eller så kan man pensla på nagellack…kan också fungera.

    Kram på rä

    • Haha, men neeeej Maja! Det är inte snyggt! ;-) Kul att du fixat ny blogg. Hoppas det blir en riktigt nytändning. :-D Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *