Ombré och bildkvalité-löfte

Innan sommaren så färgade jag håret i en ombré (själv, hemma), men då den växt ut så mycket under sommaren så har jag färgat om den nu och då blev det lite mer kontrast än innan!

20140725-231359-83639855.jpg
Jag gillar det, trots att topparna blev lite väl slitna. Jag har ju ändå tänkt att klippa av det till hösten. :-)

Och sorry för sämsta (och konstigaste, haha!) bilden i stan. Ofixat, borstat hår (varför jag nu gjorde det? Mitt hår passar inte att borstas, och det blir aldrig tovigt fast det är självfall) och ett hårband från -92. Men jag ville bara visa hur det blev, och inte orkat jag fixat för det. ;-).

Är det något jag lovat inför blogghösten 2014 så är det bättre kvalité på bilderna. Någon måtta måste det ju vara på risiga mobilbilder. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *