Ny matta i köket!

_MG_7261

Uppenbarligen gillar jag mönstret, pratade i telefon med storasyster när jag skulle beskriva mönstret ”Det är typ grafiskt, lite som ehh… (tittar åt vänster till vardagsrummet) …ehh… PRECIS som våran vardagsrumsmatta ju!” Haha!

Jag gillar att ha matta under köksbordet, men i en barnfamilj är det ju inte riktigt att rekommendera. Speciellt inte i vår där barnen inte alls är rädda för kladd och äter själva från 7-8 månader… Men iallafall, förra året spanade jag på Rustas plastmattor, men så tog de slut när jag väl kom till skott och skulle slå till. Så gissa om jag blev glad när jag såg att de fått in dem igen!

Jag blev så glad att jag köpte två, en till köket och en till hallen (dock i annat mönster och annan färg). :-)

199:- är ju inte farligt, och dessutom blev jag glad över att det var just plast när Isak dagen efter jag lagt ut mattan kastade ut en hel tallrik mannagrynsgröt. Unge!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *