Nej ursch, så kan man ju inte se ut – Mini dagens

Ojojoj, så här kan man ju INTE se ut när man ska till förskolan. Nej, herregud! Stackars barn…

Byxor från h&m och topp från Cubus.

Ibland undrar man om Tuva verkligen bara är de fem åren som hon säger sig vara. Ibland tror jag snarare att hon skulle vara femTON! (Fast då skulle ju jag blivit mamma vid samma ålder, och det kan jag inte minnas att jag blev ;-) ). Ojojoj, vilka problem det kan vara ibland när man ska klä sig. Speciellt när pappan på morgonen börjar fråga och ge lite för fria tyglar och lite för mycket valmöjligheter. Jag fick gripa in och styra upp, och resultatet ser ni ovan. Dock fick jag kompromissa lite för familjefriden och hon valde till slut att byta byxor… ;-)

Iofs, man kan ju välja en lätt väg också, att lägga fram en klänning direkt…

Men en annars stor grej för Tuva som vi upptäckte nu var att båda hennes 6-årständer är på väg upp! Min stooooooora tjej! ♥

Annars idag så har jag vart hemma och vabbat med Isak, spraymålat, städat chiliconcarne över hela huset, åkt 9,11 km rullskidor och druckit sjutton (minst!) koppar kaffe.

Imorgon blir det jobb igen. Tråkigt nog så är jag ju inte gjord för att vara hemma för mycket… :-(

Nu dusch (svettloppa sen rullskidorna) och sen hörs vi kanske igen!

One thought on “Nej ursch, så kan man ju inte se ut – Mini dagens

  1. Minna har också börjat vilja ha klänning nu… Vi har ju liksom inte haft några klädbråk alls hittills! Men nu så… Gahhh.. Tur att jag laddat upp med en del klänningar och tunikor (ja, det funkar också…) inför hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *