Nederdelar till pojken ivår

Tuva kör mest på jeansleggings/jeans under våren när det är för kallt att springa i leggings eller strumpbyxor ute men för varmt för att ha överdragisar och det lär nog bli lika till Isak.

Dock så ekar det rätt tomt på jeansfronten i lilla pojkgarderoben så det skulle det verkligen behöva uppdateras med inför våren. Dock känns det ju som att det är ett tag kvar till barmark och riktigt vårväder… Men man kan ju ändå vara ute i god tid!

Dessa byxor har jag hittat hos Ellos:

Untitled1. länk 149:-, 2. länk 99:-, 3. länk 179:-

Ja, nu var det ju inte bara jeans eftersom jag är sugen på cargobyxor också till honom. Han kan få vara lite tuffare och mer ”killig” i sommar än tidigare. ;-)

Fast skitsvårt med storlek! Han har ju 86 nu. Vissa är stora och vissa är små… Kanske borde ta 92 då? Så att de helst räcker in över hösten också… Men är det stora 92:or så lär han ju inte kunna ha dem förrens hösten heller… Har spanat lite på stan efter byxor men där är det också svårt. I 86 så är de fortfarande i lite bredare bebismodell och i 92 så är de nästan smalare i midjan men med superlånga ben.

One thought on “Nederdelar till pojken ivår

  1. Fina! Tycker det är så svårt att hitta något på Ellos hemsida, den är som så rörig på något sätt… det finns liksom FÖR mycket att gå igenom och välja på :)

    Charlie har haft 86/92 på typ alla kläder sedan förra sommaren (han blev ju två nu i feb). Eller mer 80-86 på byxor för han har haft rätt rund mage men korta ben. Nu har han blivit mer barn än baby i kroppen känns det som, och först nu börjar en del byxor i 92 att passa. För jag upplever som du att de är lite smalare i midjan och har längre ben och för oss passar det bättre nu när babymagen börjar bli lite mindre på honom :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *