”När en man är riktigt förkyld…”

Trött dag idag. Isak sov knappt något inatt. Han är ju förkyld, rosslig, hostig och håller på att få tänder… Och när Isak är lite sjuk så kommer han aldrig ner i djupsömn. ALDRIG. Det vänds, vrids, gråts, stönas, stånkas, ålas, krånglas, ylas, osv i oändlighet. Och i mitt huvud så går den där gamla reklamen ”Ni kvinnor pratar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns när en man är riktigt förkyld!”. Det är Isak om 40 år. ;-)

Vid 23-tiden gav jag upp att försöka sova, så vi gick upp och tittade på Teletubbies till 04, sen fick Simon ta över och jag fick sova till 07 då Simon åkte till jobbet.

Idag har pojken självfallet var lite slut och han är väldigt rosslig, men liksom inte SÅ dålig att han måste vara vaken hela natten. Jaja, jag har insett efter alla sjukdomsturer att han är sån, inte mer att göra att bita ihop och härda ut. Det kommer snart en vår…

Men vi har haft en rätt mysig dag ändå. När Isak sov satt jag, Tuva och Mimmi Kanini ute mot väggen och njöt av en stekande vårsol.


Aslan provade livet som kanin ett litet tag. ;-)

Sen har det självfallet vart en massa mys hela dagen lång. Tuva är också lite hostig så hon har fått vart hemma hon med, men man vågar ju knappt nämna att hon skulle gått på dagis egentligen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *