>Morsdag, SATC och världens sämsta bloggerska

>

Idag var det viserligen Simons dag med sovmorgon, så jag fick gå upp och sen gå och lägga mig igen vid halv nio för att få frukost på sängen och paket. Lika bra det med! Och jag fick ju faktiskt sovmorgon igår.

500:- på MQ fick jag. Tokskalle till kille jag har. På tok för mycket för morsdag. Men jag tackar och tar emot! Hehe. Och nu kliar det i fingrarna för att handla…

Igår kväll var jag och lill-sis Slemmis och tittade på SATC. Vi var två tröttisar som kom till bion, jag för att jag hade en bökig natt med Tuva och sen rensat förråd och grejat hela dagen. Emma för att hon hade en skoj utekväll igår. Livet kan vara olika… Hihi!

Filmen var ju helt ok, och väldigt rolig att titta på. Mycket färger, kläder och grejer. Men jag är ju inget SATC-fan så mer än så var det ju inte. Varken Carrie, Miranda, Charlotte eller Samantha har någon speciell plats i mitt hjärta.

Fasiken, jag känner mig som världens sämsta bloggtjej. Jag gillar inte Ben&Jerrys (äckligt!), är inget SATC-fan, tycker ACNE är överskattat och att Polarn o pyret inte är prisvärt, att vintage ofta luktar konstigt. Och dessutom tillåter inte min dotter att jag gör avancerade och trendiga frisyrer (som att jag hade kunnat det om jag hade fått…) i hennes hår.

Skäms på mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *