Mitt nyårslöfte inför 2014

I ungefär 100 år så hade jag som nyårslöfte att jag inte hade något nyårslöfte (åh, jag är så rolig ibland. ;-) ) men nu på senare år så har jag tyckt att det vart rätt kul att kicka igång nya året med någonting.

Nu minns jag viserligen inte mina tidigare nyårslöften (så det gick ju väldigt bra med dem, ingen uppföljning på dom inte!) men i år så lyder det så här:

Mitt nyårslöfte för 2014 är att fokusera på att må bra!

Träna, sova (så gott det går…), äta bra, fokusera på rätt saker och ha kul. Och att försöka att inte spela martyr (trots att 2014 startade med att jag fick ställa in mitt skidläger som jag velat åka på… Men, men, går man ut lågt kan man bara öka? Visst?). För egentligen så blir ju varken barnen eller pappan gladare över en bitter martyr till mamma. ;-)

IMG_6327Letade i arkivet efter en passande bild, men hittade ingen bra. Fick bli denna från London 2013 eftersom det kommer att bli London 2014 med! :-D

One thought on “Mitt nyårslöfte inför 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *