Livet kommer mellan!

Ojojoj, vad kasst det går för mig att hålla igång bloggen. Men än har jag inte gett upp! För att slippa ett stressmoment till i livet så släpper jag den helt när jag vet att jag ändå inte hinner, och jag vägrar ha dåligt samvete för bloggen med. Så då får det bli som det blir. :-)

Det har vart mycket på senaste. Som vanligt, mycket flängande hit och dit. Men det är ju kul också. Så jag ska väl inte klaga. Hellre flänger jag lite mer, än sitter för mycket hemma och blir rastlös. Men ibland undrar man hur folk hinner med. När man väl kommit hem från jobbet, lagat mat, plockat undan, tvättat, fått kidsen i säng (eller tränat) och kan hoppa ner i soffan så pallar man ju inte riktigt ta fram datorn när man redan spenderat hela dagen framför den.

Men… Nu har jag också dåligt om tid. Tänkte bara kika in och säga hej och lova att det kommer att komma ett drös inlägg snart.

IMG_7928

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *