Lite mer shopping…

Ja, det var ju inte bara stretchjeans till pojken som åkte med hem efter senaste rundan på h&m, själva anledningen till att jag gick dit var ju en av dessa:

IMG_6529Nämligen klänningen för 149:- som lillsis Linnéa köpt till sin Ebba i strl 92 (för mig blev det dock en 122/128), den är verkligen hur fin som helst! Tjockt fint tyg och en dragkedja i ryggen. Kommer att passa fin, fint till vinterns alla kalas.

Skorna hittade jag på rea för 50:- och de är till Isak, men Tuva ville också ha lika så jag kanske måste ta mig en sväng förbi snart igen och spana efter i storlek 32… Hårsnoddsrosetterna är faktiskt till mamman… Tyckte att hon förtjänade något också. ;-)

One thought on “Lite mer shopping…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *