Kom barn så går vi ut och slåss!

Att sälja knogjärn till barn med den här texten känns väl inte helt hundra:

1016884_10202559607612780_1182835290_nMen å andra sidan så känns det väl ändå inte så himla mycket bättre när de ändrade texten heller:

526611_10202560682159643_1363999962_n

Bilder lånade från en facebookvän som tagit en skärmdump från BR Leksaker där knogjärnet säljs. Sök på knogjärn så får ni upp det. ;-)

Men ja, frågan är väl inte om hur texten till ett knogjärn till barn ska skrivas. BEHÖVER barn knogjärn? Nu har jag viserligen inte en pojke i den ålder som jag gissar är målgrupp för den typen av leksak så jag vet ju inte hur pojkar i den åldern leker… Och när vi var små så visst, pappa gjorde egna svärd till oss i pvc-plast som vi slogs med när vi lekte Zorro och vi lekte cowboys och tjuv och polis med pistoler. Men knogjärn…? Känns det inte aningen onödigt och lite att dra det över den där hårfina linjen?

Vad säger ni? Skulle ni kunna ge era barn ett knogjärn i julklapp?

One thought on “Kom barn så går vi ut och slåss!

  1. Jag såg det där och jag tycker att det är hemskt!
    Jag skulle ALDRIG köpa något dylikt till mitt barn – hua! Jag kan väl också tycka att det är tokigt att leka med pistoler och svärd, vilket jag själv gjorde som liten – men det är något vi lekt med i hundra år och det här är verkligen alldeles för mycket…vill helst inte köpt något vapen till mitt barn att leka med.

    Såg förövrigt en liten kille gå omkring med en lie när det närmade sig halloween,,,,scary!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *