Klappstolar då?

Alltså, det här med utemöbler! Vad svårt det ska vara. Jag har hittat ett par som jag gillar, men som Simon inte gillar. Simon vill helst ha stora rejäla trämöbler (alternativt konstrotting), och jag vill helst ha några ”lättare” i så ljusfärg som möjligt.

Vi har hittat en del som funkar som kompromiss, men då är det ju så dyrt! Och att lägga dyra pengar på något som både bara tycker är ”ok” känns ju surt…

Nu stundar iallafall kalas i helgen, och vi är i stort behov av något att sitta på… Jag funderar på att slå till på ett gäng klappstolar från Ikea då de är billiga och lätta att förvara. Jag har ju en stor familj så när vi ses alla så behövs det alltid extra stolar, så det är ju ett bra och nödvändigt köp även om vi skulle hitta ett prisvärt utemöbelset som båda gillar sen.

fejan-klappstol__0170381_PE324405_S4”Fejjan” 100:-

haro-klappstol__0133462_PE288928_S4”Härö” 150:-

Är den inte allt för skruttig så lutar det mot att slå till på ”Fejjan” för ynka 100:-. Men jag får dubbelkolla med Simon ikväll om det är ok så länge i väntan på våra riktiga möbler. Vore ju schysst också om vi kunde avvakta till ett bra erbjudande iallafall på möblerna som vi båda tycker är ”ok” åtminståne. :-)

5 thoughts on “Klappstolar då?

  1. Vi har några klappstolar från Ikea (Gunde heter de och koster 49:-).. De sådär alltså.. När vi skulle köpa nya så hittade vi några på Jysk, för 60:-/st och de är mycket snyggare tycker jag! De från ikea är helt i plast, men de från Jysk hade vadderad sits, vilket ju är lite skönare… Hett tips! ;-)

    • Jag kikade in dem, men de verkar inte vara för utomhus? Och så var de bara svarta… ;-) Jag ska åka förbi och kika på de på Ikea iaf, man vill ju inte ha allt för plastigt! Men lägger man bara till lite så får man ju en bättre stol… Viktigt bara att de antingen är hopfällbara eller stapelbara. :-)

    • Hon har för dagiskompisarna + att Simons familj kommer på söndag. Djurströmsklanen får komma på måndag då födelsedagen är. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *