Jag vill inte dö!

Fy, stackars lillpojk har börjat drömma mardrömmar på nätterna. Tuva drömde ju mardrömmar från att hon föddes ungefär, hon verkar brås på mig där, men Isak har börjat precis nu. Inatt vaknade han och skrek i panik ”Jag vill inte dö! Jag vill inte dö! Jag vill inte dö!”. Undrar vad han drömde då.

Han har ju mycket funderingar kring döden nu, det kom mycket efter att mamma dog och han såg mig ledsen, sen begravning, urnsättning och alla gånger vi vart och tänt ljus på graven. Så döden har ju vart närvarande under senaste året och det är inte konstigt att han börjar fundera kring det.

Jag drömde också mardrömmar inatt, men de var av lite annorlunda karaktär. Jag drömde att jag åkte på skidresa med pappa och när vi kom fram så var det perfekta spår, men jag hade GLÖMT MINA SKIDGREJER. Huvva! ;-)

_MG_1683

Mormor och Isak

Annars sen sist så har vi hunnit med att fira nästa 33 åring i huset och spenderat helgen i Söderbärke. Men nu är vi taggade på sportlovsvecka som innebär jobb för mig och Simon, förskola för Isak och två olika dagläger för Tuva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *