Jag kan inte riktigt förstå mig själv

Ibland har jag dagar när jag känner mig som att jag har brist på alla vitaminer och mineraler i hela kroppen. Jag känner mig energilös, matt och lite yrslig. Idag är en sån dag, och jag tänkte nyss; ”Men oj, jag har inte orkat NÅGONTING idag. Ursch vad dåligt!”.

Sen får jag påminna mig om att jag körde ett par skottkärror med jord och planterade i pallkragen (äntligen! Få se om vi hinner skörda innan jul. ;-) ) som stått tom. Jag körde även ner skottkärran till tomtgränsen och grävde upp en vildvuxen rabarb och planterade om i pallkragen. Så passade jag på att plocka rabarber och gjorde två rabarberpajer. Sen har jag packat upp allt från Rhodos-resan och städat i mina och kidsens garderober, samt tvättat all Rhodos tvätt (ja, ok, jag har en maskin kvar, men eftersom vi varken har torkskåp eller torktumlare så är hängutrymmet begränsat) och vikt tvätt som var torr och packat in i garderoberna. Sen har jag byggt tågbana med Isak och rensat i rabatterna ute, och börjat rensa ogräs i mellan de där förbannade plattorna (där här måste vara sista året vi har dem, nästa år ÅKER DE BORT!).

Men fy, jag känner mig så energilös och får verkligen ingenting gjort. ;-) Ibland förstår jag mig verkligen inte på mig själv.

_MG_0377Sen får man väl känna sig lite slut efter att ha vattengympat med två tunga tyngder i en veckas tid. ;-)

Imorgon är det dags för jobb igen, tre veckor till och sen är det semester på riktigt! Tjoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *